• Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
  • str. Aron Pumnul nr. 8, Suceava
  • 0770.172.424
  • Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
  • str. Aron Pumnul nr. 8, Suceava
  • 0770.172.424

Termeni și condiții

Acest document de termeni și condiții se aplică întregului conținut de pe site-ul www.kundigauto.com și are ca scop informarea publicului cu privire la termenii care trebuie respectați o dată cu navigarea pe acest site.

SC KUNDIG AUTO S.R.L. își are sediul social în Suceava, pe str. Aron Pumnul, jud. Suceava, și este înregistrată la ORC Suceava sub nr. J33/1150/2018, având CUI RO 39661482 atribut fiscal RO. SC KUNDIG AUTO S.R.L. este înregistrată și în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal. Puteți afla mai multe despre preluarea datelor cu caracter personal pe pagina dedicată acestora.

Definiții

1. Site

În acest document, ne vom referi la site-ul www.kundigoauto.com folosind următorii termeni: “site,” “site-ul” si “acest site.”

2. Vizitator

Un vizitator este orice persoană care accesează www.kundigauto.com sub orice motiv.

3. Utilizator

Spre deosebire de vizitator, utilizatorul este o persoană fizica care accesează conținutul de pe site-ul www.kundigauto.com folosind oricare din mijloacele de comunicare pe care SC KUNDIG AUTO S.R.L. le pune la dispoziție vizitatorilor site-ului, cum ar fi formularele de contact electronice, sau acordurile preexistente intre SC KUNDIG AUTO S.R.L. și un vizitator, cum ar fi cele care implică crearea unui cont și utilizarea acestuia.

4. Conținut

Conținutul accesat de orice utilizator pe site-ul www.kundigauto.com poate fi de 3 feluri:

  • Informația existentă pe site pe care un utilizator o poate accesa de pe varianta de desktop sau de mobil a site-ului, la fel și din orice aplicație deținută de SC KUNDIG AUTO S.R.L.
  • Conținutul e-mail-urilor trimise de SC KUNDIG AUTO S.R.L. persoanelor care s-au abonat la newsletter sau persoanelor care solicită informații despre serviciile noastre, indiferent de cum este diseminat acest e-mail.
  • Informații cu privire la oferte speciale, produse, noutați, evenimente, tarife și/sau servicii oferite de SC KUNDIG AUTO S.R.L.

5. Cont

Secțiunea unde un vizitator iși poate crea un cont pe site-ul www.kundigauto.com folosind o adresă de e-mail și o parolă. Această secțiune conține date cu caracter personal. Ea îl ajută pe vizitator să acceseze, vizualizeze, consulte, evalueze și interogheze informații de pe site, dar și să trimită diferite solicitări.

6. Formular de contact/solicitare

Secțiunea unde un vizitator poate comunica cu SC KUNDIG AUTO S.R.L., fie pentru a primi informații referitoare la produse, fie pentru a achiziționa produse.

7. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal reprezintă informații pe care noi le colectăm de la vizitatorii noștrii, pe baza cărora ei pot fi identificați. Pentru mai multe informații, vizitați Politica de confidențialitate privind datele cu caracter personal disponibilă pe site-ul www.kundigauto.com.

Obligația Vizitatorului: Acceptarea “Termenilor si Condițiilor”

Precizările următoare trebuie citite în detaliu de fiecare persoană care navighează pe acest site, www.kundigauto.com. Ele reprezintă termenii și condițiile pe care vizitatorii trebuie să le respecte pentru a putea utiliza acest site și toate informațiile care se găsesc pe el. În momentul în care accesați acest site, www.kundigauto.com, vă dați acordul implicit de a respecta următorii Termeni si Condiții.

SC KUNDIG AUTO S.R.L. își rezervă dreptul de a face orice fel de modificare la conținutul website-ului, în orice moment, fără a anunța acest lucru anterior. Același lucru este valabil și pentru orice viitoare aplicație mobilă deținută de SC KUNDIG AUTO S.R.L. Pentru a fi la curent cu orice fel de schimbare care v-ar putea afecta, recomandăm să revizitați această pagină cât de des posibil. Dacă veți folosi în continuare acest site, veți accepta automat aceste modificări.

Drepturi Rezervate de SC KUNDIG AUTO S.R.L.

1. Conținutul găsit pe site-ul www.kundigauto.com (text, logo-uri, simboluri comerciale, reprezentări stilizate, imagini statice si dinamice, conținut multimedia, etc.), la fel ca și design-ul acestuia aparțin în totalitate Societății SC KUNDIG AUTO S.R.L. Prin urmare, ele sunt protejate sub legislația privind proprietatea intelectuală. Societății SC KUNDIG AUTO S.R.L. îi sunt rezervate toate drepturile obținute în mod direct sau indirect (cu ajutorul licențelor de publicare și/sau utilizare).
2. SC KUNDIG AUTO S.R.L. își rezervă dreptul de a completa si de a modifica orice informație aflată pe site-ul www.kundigauto.com.
3. SC KUNDIG AUTO S.R.L. își rezervă dreptul de a corecta orice omisiune sau eroare ajunsă pe site în urma unor greșeli de dactilografiere, a unor erori ale produselor software, sau a unei lipse de acuratețe. Nu suntem obligați să anunțăm acest lucru în prealabil.
4. SC KUNDIG AUTO S.R.L. își rezervă dreptul de a suspenda sau interzice accesul oricărui utilizator la acest site, www.kundigauto.com, sau la o parte din acest site, fără a notifica în prealabil sau a se justifica în vreun fel. Deși accesul la site-ul www.kundigauto.com este liber și nu necesită crearea unui cont, dacă acțiunile dumneavoastră vor cauza administratorii site-ului să vă interzică accesul, nu veți fi îndreptațit la primirea niciunei despăgubiri.
5. SC KUNDIG AUTO S.R.L. își rezervă dreptul de a șterge contul oricărui utilizator care furnizeaza datele altei persoane, sau date ireale. Conform legii, răspunderea este doar a utilizatorului.
6. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru nici o pierdere sau pagubă cauzată oricarui utilizator de informațiile găsite la link-uri externe aflate pe site-ul nostru. Deși site-ul www.kundigauto.com găzduiește astfel de link-uri, răspunderea pentru conținutul lor este strict a proprietarilor acestora.
7. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru autenticitatea mărcii, calitatea produselor, sau orice alte nelămuriri referitoare la mărcile partenere. Aceste nelămuriri pot fi adresate direct reprezentantului mărcii sau importatorului din Romania.
8. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru partea din conținut aflată pe site care este preluată de la producatorii și furnizorii parteneri. Orice prejudicii create de lipsa de acuratețe, erori, sau informații neactualizate nu sunt responsabilitatea noastră.
9. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru niciun produs livrat care nu este exact la fel ca cel din imaginea de prezentare. (culoare, configurare, aspect, ambient, accesorii, etc.) Imaginile de pe site-ul www.kundigauto.com au doar rol exemplificativ.
10. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru comentariile lăsate de utilizatori pe site, dar iși rezervă dreptul de a șterge orice comentariu care încalcă acești Termeni și Condiții. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea în permanență a comentariilor sau a conținutului găzduit.
11. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru disponibilitatea în stocuri a produselor afișate pe site sau în cadrul promoțiilor.
12. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru nicio greșeală de tipărire sau afișare a caracteristicilor, prețurilor, sau imaginilor de pe www.kundigauto.com.
13. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru costurile, pagubele, procesele, cheltuielile, sau pretențiile care pot apărea ca urmare a nerespectării acestui document de “Termeni si Condiții.”
14. SC KUNDIG AUTO S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile aduse în urma nefuncționării acestui site sau în urma imposibilității de a accesa anumite link-uri.
15. SC KUNDIG AUTO S.R.L. își rezervă dreptul de a anula sau a întrerupe orice promoție care se desfășoară pe site, în orice moment, fără a trimite o notificare în prealabil.

Copyright și Obligațiile Vizitatorilor

Întreg conținutul găsit pe site-ul www.kundigauto.com, în afara comentariilor postate de utilizatori, este proprietatea Societății SC KUNDIG AUTO S.R.L. Acest conținut include texte, imagini, simboluri, grafice, programe, scripturi, elemente de grafică WEB, etc., și este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Vizitatorii nu au dreptul de a folosi acest conținut în scopuri comerciale fără acordul clar al SC KUNDIG AUTO S.R.L. Încălcarea acestei reguli va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

Vizitatorii nu au dreptul să copieze, distribuie, transfere către terțe părti, publice, modifice, altereze, expună, sau utilizeze conținutul de pe acest site în alt context decât cel original, și fără a face trimitere explicită la site.

Promoții și Concursuri

Pentru promoții și concursuri pe site-ul www.kundigauto.com, va exista un regulament creat special pentru acestea. Acest regulament va fi trimis utilizatorilor fie prin poștă electronică fie va fi afișat pe site. Pentru a participa la concursuri si a beneficia de promoții, utilizatorii trebuie sa respecte regulile create de noi. Promoțiile vor avea fie o perioadă de timp menționată în care vor fi valabile, fie vor fi valabile în limita stocurilor disponibile atunci când nu este menționată o perioada de timp.

Frauda

Orice încercare de a modifica conținutul de pe acest site, www.kundigauto.com, de a accesa datele personale ale altor utilizatori, sau de a afecta funcționarea site-ului va fi considerată o tentativă de fraudă și ar putea să aibă ca și consecință tragerea la răspundere a autorului sau autorilor.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI SUS VĂ RUGĂM SĂ ÎNCHIDEȚI PAGINA DE WEB www.kundigauto.com ȘI SĂ NU MAI ACCESAȚI ACEST SITE DE ACUM ÎNCOLO.

Call Now ButtonPROGRAMEAZA TEST-DRIVE
Acest site utilizează module cookie și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.