• Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
  • str. Aron Pumnul nr. 8, Suceava
  • 0770.172.424
  • Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
  • str. Aron Pumnul nr. 8, Suceava
  • 0770.172.424

Politică de confidețialitate

SC KUNDIG AUTO S.R.L., cu sediul social în Suceava, str. Aron pumnul nr. 8, jud. Suceava, înregistrată la ORC Suceava sub nr. J33/1150/2018, având CUI RO 39661482 atribut fiscal RO, proprietar si administrator al site-ului www.kundigauto.com, respectă dreptul tuturor persoanelor care accesează acest site la o viață privată. În calitate de „operator,SC KUNDIG AUTO S.R.L. respectă normelor instituite de legislaţia naţională şi de Regulamentul General privind Protecţia Datelor, care a intrat in vigoare de la data de 25 mai 2018, și prin urmare, asigură protecția Datelor cu Caracter Personal prelucrate de la utilizatorii și vizitatorii acestui site.

Definiții

1. Vizitatori

Persoane anonime care acceseaza www.kundigauto.com.

2. Utilizatori

Persoane care interacționează cu site-ul prin completarea formularului de contact și prin utilizarea acestuia.

Scopul Politicii de Confidențialitate

În această politică de confidențialitate, vă vom explica ce fel de date culegem de la vizitatorii și utilizatorii acestui site, www.kundigauto.com, de ce le culegem și la ce le folosim. Sfătuim toate persoanele care accesează acest site să citească cu atenție această politică de confidențialitate

Atunci când ne furnizați informații cu caracter personal, societatea noastră le poate folosi în scopul declarat în acest document. Vom prelucra datele dumneavoastră personale doar dacă avem consimțământul dumneavoastră expres și neechivoc. Acest consimțământ este dat în momentul când vă puneți la dispoziție datele prin intermediul site-ului www.kundigauto.com.

Ce Date Colectăm

Pentru completarea formularului de contact, trebuie sa furnizați următoarele date:

  • Nume
  • Adresă de e-mail
  • Număr de telefon (opțional)

Dacă nu doriți să furnizați aceste date, vă rugăm să nu completați formularul de contact. O altă opțiune de a ne contacta este prin e-mail sau telefonic, folosind datele aflate pe site.

De ce Colectăm Date cu Caracter Personal

  • Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de serviciile noastre online
  • Pentru a vă contacta cu privire la campanii viitoare
  • Pentru a cunoaște preferințele dumneavoastră
  • Pentru a putea primi feedback de la dumneavoastră
  • Pentru a vă trimite newsletter-ul nostrum
  • Pentru a coresponda cu dumneavoastră
  • Pentru a vă trimite oferte pe care le-ați solicitat
  • Pentru a soluționa plângeri, sesizări, întrebări, sau cereri
  • Pentru interesul legitim al societății
  • Pentru a vă pune în contact direct cu reprezantanții rețelei autorizate de distribuție și service

Ce Norme și Legislații Respectăm

  • Directiva 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 24 octombrie 1995 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  • REGULAMENTUL (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 cu privire la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor);
  • Articolul 26 din Constituția României;
  • Legea nr. 287/2009 din 17 iulie 2009 privind Codul Civil, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
  • Legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
  • Legea nr. 677/2001, cu modificările și completările ulterioare, precum și reglementări subsecvente acesteia (Decizii ale ANSPDCP).
  • Legea nr. 134/2010 privind Noul Cod de Procedură Civilă, republicată;

Cine Are Acces la Datele Personale

Ca simplu vizitator al acestui site, singurele date pe care le vom colecta de la dumneavoastră sunt cookie-urile si adresa IP. Atunci când colectăm date personale, urmatoarele persoane și societăți au acces la ele:

  • Operatori asociați precum importatorii auto
  • Programatorii și dezvoltatorii IT care se ocupa de site-ul www.kundigauto.com
  • Specialiștii în securitate care se asigură că nu va exista nici o vulnerabilitate cibernetică

Unde vă Sunt Stocate Datele

Datele dumneavoastră vor fi stocate pe adresa de e-mail a persoanei cu care ați comunicat și pe un server de web aflat pe teritoriul UE.

Pentru Cât Timp vă Stocăm Datele

  • În cazul solicitării unei oferte, vom stoca datele până când relația dintre client și ofertant va fi finalizată;
  • În cazul în care un contract a fost semnat, vom stoca datele pe o perioadă egală cu durata contractuală, la care se va adăuga perioada necesară pentru respectarea prevederilor legale referitoare la arhivare şi la protecţia intereselor societăţii
  • Pentru utilizatorii la care nu se aplică criteriile de mai sus, vom stoca datele fără o limitare de perioadă. Aveți posibilitatea de a vă retrage consimțământul oricând.

Drepturile Dumneavoastră

  1. Drept de acces la datele personale. Dacă această Politică nu este îndeajuns de clarificatoare, ne puteți trimite o cerere de acces la informații la adresa contact@kundigauto.com. Noi va putem spune mai multe despre scopul prelucrării datelor personale, ce fel de date prelucrăm, cui furnizăm datele și pentru cât timp le vom stoca.
  2. Drept de a rectifica datele. Dacă datele dumneavoastră sunt incomplete sau inexacte, ne puteți solicita rectificarea lor la contact@kundigauto.com. Rectificarea poate dura până la o lună de la cerere, cu posibilitatea de prelungire la două luni. Dacă în termen de două luni, nu are loc rectificarea, Clientul are dreptul să depună o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Persona și la o cale de atac în instanţă.
  3. Dreptul la ștergerea datelor. Atunci când Clientul își retrage consimțământul pentru datele sale sau a unui copil sub vârsta de 16 ani, nu mai consideră datele necesare, se opune prelucrării lor, sau susține o obligație legală, noi vom da curs cererii de ștergere a datelor. NU avem obligația de a face asta atunci când este vorba despre exercitarea dreptului la liberă exprimare şi la informare; respectarea unei obligaţii legale; constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă; motive de interes public, în domeniul sănătăţii publice; sau scopuri de arhivare în interes public, cercetare ştiinţifică sau istorică ori în scopuri statistice.
  4. Dreptul la restricționarea accesului la date. Daca un Client observă date inexacte sau incorecte, poate să le restricționeze până vor fi rectificate, la fel și dacă nu dorește ștergerea lor complete în cazul prelucrării ilegale. O restricționare mai este valabilă și dacă Clientul dorește păstrarea datelor pentru a fi folosite în instanță.
  5. Dreptul de a retrage consimțământul. Dacă în orice moment, nu mai sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către SC KUNDIG AUTO S.R.L., puteți trimite un e-mail la contact@kundigauto.com pentru a vă retrage consimțământul. Drept urmare, orice comunicare, colaborare și prelucrare va înceta. Retragerea nu afectează în nici un fel datele care au fost prelucrate până în acel moment, pe tot parcursul perioadei în care am avut consimțământul dumneavoastră.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor. Aveți dreptul de a solicita datele prelucrate de noi, precum si portarea lor altui operator, atâta timp cât este vorba despre o entitate juridică.
  7. Dreptul de a se opune prelucrării. Acesta este dreptul oricărui Client de a ne solicita să nu ii prelucrăm datele.

Vă puteți exercita toate drepturile meționate mai sus prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@kundigauto.com cu subiectul „solicitare GDPR”, sau prin trimiterea unei cereri scrise, datate și semnate, la sediul companiei SC KUNDIG AUTO SRL, în Suceava, str. Aron Pumnul nr. 8, jud. Suceava. Cererea va fi trimisă în atenția responsabilului cu protecția datelor. Singura excepție este exercitarea dreptului de a vă adresa Autorităţii Naţionale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi justiţiei. Acestea se exercită autorității competente prin cerere scrisă.

Utilizarea Website-ului

  • SC KUNDIG AUTO SRL prelucrează mesajele prin e-mail doar în scopul desfășurării corespondenței cu dumneavoastră. Dacă aveți vreo întrebare cu privire la prelucrarea corespondențeti dumneavoastră și a datelor cu caracter personal, ne puteți scrie despre asta în mesajul pe care ni-l adresați.
  • SC KUNDIG AUTO SRL folosește și canale de social media. Fiecare canal (Facebook, Instagram, YouTube) are propria politică privind modul în care procesează datele cu caracter personal atunci când accesați site-urile respective. Noi nu suntem responsabili pentru cum aceste site-uri aleg să colecteze date cu caracter personal. Pentru a afla mai multe despre asta, vă sfătuim să citiți politicile lor de confidențialitate.
  • SC KUNDIG AUTO SRL va dezvălui datele personale ale utilizatorilor săi doar când acestea sunt solicitate pentru respectarea legii; prevenirea sau combaterea fraudelor informatice, a problemelor de securitate informațională sau de ordin tehnic; sau pentru protejarea împotriva încălcării drepturilor, proprietăţii sau siguranţei companiei SC KUNDIG AUTO SRL și a utilizatorilor noştri, aşa cum se stipulează sau se permite prin lege.

Politica de Cookie

Site-ul www.kundigauto.com folosește module cookie. Un cookie este o arhivă alfa-numerică mică stocată pe hard disk sau în browser-ul unui computer, tabletă, smartphone, sau dispozitiv similar atunci când un utilizator navighează pe internet. Folosim cookie-uri pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre și pentru a vă oferi o experiență cât mai bună și mai personalizată nevoilor și preferințelor dumneavoastră atunci când navigați pe site-ul nostru. Puteți refuza folosirea lor, dar asta va face site-ul mai dificil de folosit.

La ce Folosim Cookie-uri

  • Pentru a adapta conținutul și serviciile noastre preferințelor utilizatorului
  • Pentru a adapta ofertele pe interesele utilizatorului
  • Pentru a reține anumite filtre (cum ar fi funcția de safe search)
  • Pentru a limita frecvența de difuzare a reclamelor
  • Pentru a furniza publicitate care este relevantă pentru utilizator
  • Pentru a analiza comportamentul utilizatorului pe site în vederea îmbunătățirii site-ului pentru beneficiul userilor.

Cookie-urile nu stochează informații de tip personal (cum ar fi nume sau adresă).

Ce Fel de Cookie-uri Folosim

  • Cookie-uri proprii instalate de site-ul www.kundigauto.com.
  • Cookie-uri de la terțe părți (exemplu: site-uri de social media)
  • Cookie-uri pentru sesiuni: care colectatează și stochează date numai în timp ce utilizatorul vizitează site-ul.
  • Cookie-uri persistente: care ramân pe computer și pot fi accesate și gestionate de organizația ale caror sunt pentru o anumită perioadă de timp sau până când utilizatorul le șterge.
  • Cookie-uri de personalizare: care permit utilizatorului să acceseze servicii de tipul limbă, tipul de browser, configurația regiunii, etc.
  • Cookie-uri tehnice: care permit utilizatorului să utilizeze opțiuni ca controlul traficului și comunicării datelor, accesarea zonelor restricționate, identificarea unei sesiuni, efectuarea unei achiziții, etc.
  • Cookie-uri de publicitate: care permit gestionarea spațiilor publicitare incluse de editorul web pe un site.
  • Cookie-uri analitice: care permit managerilor de site-uri să urmărească și să analizeze comportamentul utilizatorilor pe un site, cu scopul de a îmbunătăți informația aflată pe el.

Cookie-urile nu sunt viruși. Dacă doriți să le dezactivați, este posibil ca site-ul sa fie dificil de vizitat și folosit. Cu toate acestea, tot veți primi/vedea publicitatea online. Puteți seta din browser (“optiuni” sau meniul de “preferinte”) opțiunea de a nu accepta cookie-uri. Dacă veți face asta, nu veți putea lăsa comentarii pe site.

Informații Utile

  • Această politică de confidențialitate nu se aplică serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produselor sau paginilor de internet care vă pot fi afişate în rezultatele căutării, paginilor de internet care pot include servicii SC KUNDIG AUTO SRLsau alte pagini de internet conectate din cadrul serviciilor noastre.
  • Această politică de confidențialitate nu include practicile referitoare la informaţii care aparţin altor companii şi organizaţii care fac reclamă serviciilor noastre şi care pot utiliza cookie-uri proprii.
  • Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate periodic. În cazul unei modificări, vom anunța acest lucru pe site-ul www.kundigauto.com.
  • Dacă decideți să continuați folosirea acestui site, acesta constituie un accept automat al politicii noastre de confidențialitate.
  • Dacă aveți o sugestie sau reclamație cu privire la conținutul aceste politici de confidențialitate, ne puteți contacta la contact@kundigauto.com.
  • Dacă datele dumneavoastră personale au suferit modificări și doriți să le actualizați, ne puteți trimite o solicitare la adresa contact@kundigauto.com sau fizic la adresa Suceava, str. Aron Pumnul nr. 8, jud. Suceava, cu următoarea mențiune pe plic: „Solicitare GDPR”.
  • Puteți accesa site-ul Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal AICI.
Call Now ButtonPROGRAMEAZA TEST-DRIVE
Acest site utilizează module cookie și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.